IT Architecture Organization
Hoe kunnen we u en uw organisatie helpen ?

Als u van ons een opinie wilt over uw IT-voorzieningen neem dan contact met ons op  +31643545047 of email aad.koppenhol@it-arch.org of info@it-arch.org
We kunnen u helpen in het nemen van beslissingen en argumenten aandragen over de transformatie naar Cloud ofwel Netwerkcomputing passend op de doelstellingen van de organisatie. IT Architecture Organization is goed op de hoogte van de concepten uit de Cloudmarkt en kent de verschillen tussen de diverse oplossingen.

Diensten:
                                       
Naar een Open Cloud Architectuur in samenwerking met de eigen  ICT afdeling in 3 stappen:

  • 1. We organiseren we een  Open Architectural Consultancy Workshop (OACW) -  ( max 5 days) IT-Architecture Organization en partners  doen onderzoek o.a. op basis van interviews in alle lagen van uw organisatie. Samen met een geselecteerde groep organiseren we dan een  interactive transformatieworkshop. Het resultaat is dat we helder en duidelijk de doelstellingen en prioriteiten van de organisatie in kaart hebben.

  • 2. Change Agency to Open Technology (CAOT) - In deze fase brengt IT-Architecture Organization samen met  partners in kaart waar de doelstellingen van de organisatie niet overeenkomen met de IT-voorziening. We stellen dan transformaties van deze niet passende onderdelen (concepten). Hiervoor maken we gebruik van ons netwerk en de markt van 'Open  Innovated Disruptive Technologies' firma's.


  • 3. Transformatie Roadmap (TR) inclusief transitiemomenten. Een transitieroadmap incl. een bestekbeschrijving is de laatste fase van de Open Architectuur aanpak. Hier neemt de betrokkenheid van IT Architecture Organization af en wordt er samen met de eigen ICT afdeling en marktpartijen  een aktiviteiten planning (bouwplan) tot oplevering van de 'aangepaste' IT voorziening gemaakt.


OF

begin met


Enterprise Lead Architect Open Cloud Infrastructure (ELAOCI)


  • Enterprise Cloud Architectuur Consulting op dagelijkse inhuurbasis met max 3dagen/week (vast tarief)